top of page

🟢 RENDELHETŐ

az ezen a felületen keresztül rendelt könyvek limitált kiadású, Pre-Sent kvantum technológiával ellátott, speciális darabok.


A HUMAN DESIGN KÖNYV

mockup-final.png

Az első magyar nyelvű könyv, amely segítségével elsajátíthatod és magabiztosan használhatod a Human Design rendszer alapjait életed minden területén.  

A könyv önismereti utat járóknak, szülőknek, felelős vezetőknek, coachoknak, mentoroknak, segítőknek íródott.

Azért, hogy:
- meglásd kinek születtél, 
- újra beleszerethess az életbe, az emberiségbe mély energetikai ismereteken keresztül és
- magasabb frekvenciájú életélményt tudj létrehozni: több boldogság, siker, szeretet, szabadság, autentikusság.

EZ A KÖNYV NEKED SZÓL, HA...

  • érzed, hogy több van benned, mint amit most élsz, de nem tudod, hogyan élhetnéd a potenciálod. Nem látod még kristálytisztán miben áll az egyediséged, erősséged, tehetségeid. Él benned a vágy, hogy megismerd önmagad, a veled született képességeidet, életfeladatodat, energetikai felépítésedet, hogy végre kibontakoztathasd valódi önmagad.
     

  • másokat segítesz. A könyv nagyszerű támogatója többek között coachoknak, vezetőknek, hálózatépítőknek, szülőknek, pszichológusoknak, orvosoknak, mindenkinek, aki emberekekkel dolgozik és készen áll magasabb energetikai perspektívát bevonni a munkájába. A könyvön keresztül megérkezel abba a mély tudásba, hogy a különbözőségük a legnagyobb erő, aminek megélésével, másokat segíteni tudsz kibontakozni az életük minden területén. Rálátást kapsz az egyediségükre.
     

  • fellélegzésre és magabiztosságra vágysz. Az engedélyre, hogy végre önmagad lehess, hogy tudd pontosan jó vagy úgy, ahogyan vagy, nem hibásan működik a rendszered, hanem az egyediséged nagyszerűsége tör magának utat benned. A könyv megmutatja, hogyan válhatsz azzá, akinek születtél. Megnyugvást ad, önmagadra ismerést, ami biztos tudáson alapszik. Ez a Human Design.

A KÖNYV FŐ ÜZENETE

A Human Design Könyv az önfelszabadítás hírnöke és útmutatója.
Az önfelhatalmazás, amire egész életed során vártál, könyv formában.
Mert az
 élet, amire vágysz, valójában már most is a Tiéd. 

Nincs egy helyes út a jó dolgokhoz az életben. Mindenkinek a saját útja van. A legcsodálatosabb életedhez az egyediséged és tehetségeid kibontakoztatásán keresztül vezet az utad. A könyvet olvasva megismered, pontosan miben áll az egyediséged és hogyan használhatod a veled született képességeidet mindenki legfőbb javára. Mindazt, ami eredendően a Tiéd és a világ gyakran gyengeségként láttatott veled. Megtudod, pontosan hogyan válik mindez az erősségeddé.

A Human Designt térképként használva az önismereted fejlesztésén keresztül megélheted a mély önszeretetet, elfogadást, önfelszabadítást, és újra beleszerethetsz az életbe.

A  KÖNYV  TARTALMA

01. rész

Alapok, bevezetés a Human Designba

Néhány oldal elolvasása után teljesen máshogyan fogsz tekinteni önmagadra. Megismered az Eredendő Éned koncepcióját, az egyedi energetikai felépítésedet és megtanulod a Human Design testtérképedet értelmezni. Mindezt egyszerűvé, könnyeddé, közérthetővé tettem neked.

02. rész

Energiatípusok

Mindenkinek van egy személyes erőtere, amin keresztül kapcsolódik másokkal, a világgal, és rajta keresztül teremti a valóságát. Amikor megismered a személyes erőtered sajátosságait és önazonosan kezded működtetni azt, autetntikus kapcsolatokat és könnyed életérzést kezdesz tapasztalni.

03. rész

Autoritások - a benned élő intuitív döntéshozó intelligencia

Gondolj bele, mennyivel könnyedebb lenne az életed, ha a testedben élő intuitív döntéshozó mechanizmus szerint tudatosan, egyszerűen és magabiztosan hoznál döntéseket. Az autoritásod mindig megmutatja a számodra megfelelő döntést. Ha ezt követed, átrendezi az egész életedet és úgy fogod érezni, mintha folyamatosan zöld lámpát kapnál az élettől. 

04. rész

Profil - a személyiségtípusod

 A Profilod megismerése hozzásegít ahhoz, hogy elfogadd a sajátosságaidat, ítélkezés nélkül, ami könnyedséggel és az élettel áramlás érzésével ajándékoz meg. A megértésen és az elfogadáson keresztül kiiktatod az ellenállás energiáját, és szabadon együtt áramolsz az élettel.

05. rész

Önfelszabadítás - az engedély, amire tudattalanul egész életedben vártál

Ebben a részben üdítően friss és gyakran nem könnyen emészthető, új paradigmás személeteit osztja meg a szerző, amivel az önismeretedet turbó fokozatra kapcsolhatod. Öveket becsatolni! A szíveddel olvasd, ne csak a szemeddel!

Forray Niki megvágott.png
"Az önismeret új dimenzióját fedezheted fel Lilla lenyűgöző és magával ragadó könyvében, amely Magyarországon elsőként mutatja be számunkra egyszerűen és közérthetően a Human Design tudományának varázslatát és a benne rejlő nagyszerű lehetőségeket. Ha valaha is kíváncsi voltál rá, hogyan működik valójában a te egyediséged, és hogyan alakíthatod az életedet pozitív irányba, akkor ez a könyv neked szól. A Human Design a legmélyrehatóbb önismereti eszköz, amit csak ismerek. Lépj be te is ebbe az izgalmas világba!"
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
bottom of page