top of page
kezek_edited.jpg
HD Klub white transparent.png

A következő foglalkozás időpontja:
2024. április 14., 14.30-17.30 óráig
ezt követően
2024. május 12., 14.30-17.30 óráig


Részvétel: élőben, Budapesten
A helyek száma limitált. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A helyedet jegyvásárlással biztosítod. Miután regisztráltál, e-mailben (lilla@lillalakos.com) írd meg kérlek melyik alkalom lesz a Te próba-alkalmad velünk (március vagy április). Köszönöm.

 

Az első próba-alkalom ára jelképes 10.000 Ft

FINOMÉRZÉKELÉS
Az intuícióhoz vezető út

A Human Design önismereti rendszer szerint először 3 meghatározó részünkkel érdemes kapcsolódnunk a gyakorlatban, ha az energetikai fejlődés útjára szeretnénk lépni:
- az Energiatípus
- az Autoritás (benned élő döntéshozó testintelligencia) és a
- Személyiségtípus.

A Human Design Klub az Autoritásod kibontakoztatásáról szól a finomérzékelésed gyakorlásán keresztül.

Mi az a finomérzékelés?


Az 5 érzékszerven túli érzékelést jelenti, amire minden ember képes. Ezen keresztül tudsz hozzáférni és ráhangolódni a saját intuitív testintelligenciádra, ami mindig a számodra megfelelő döntés meghozatalában segít. Ezt hívjuk az Autoritásodnak Human Desginban.

Ismerd meg jobban az AUTORITÁSOD
Tudtad, hogy...

 • 7-féle intuitív testintelligencia létezik. Neked is van egy domináns intuitív működési elved, amit ha megismersz teljesen új lehetőségek nyílnak meg számodra, új módon kezded látni és értelmezni önmagad.
   

 • Mindenki intuíciója egyedi módon működik és sajátos módon kapcsolódik hozzá. Röviden: a Te intuíciód a Te intuíciód. Amikor kísérletezel vele, hozzásegít megtapasztalni milyen az, amikor a veled született képességeid lépésről lépésre kibontakoztatod.
   

 • A finomérzékelésed gyakorlásával képes vagy fejleszteni az intuíciód. Ez segít, hogy magabiztos, önazonos döntéseket hozz a lehető leggyorsabban.

AZ INTUÍCIÓ GYAKORLÁSA NEKED VALÓ, HA...

 • szeretnél gyorsabban, számodra megfelelő döntéseket hozni

 • szeretnél megszabadulni a szorongástól

 • növelni szeretnéd a magabiztosságod

 • folyamatosan fejleszteni szeretnéd a veled született képességeid

 • fejlődni szeretnél a fókuszálásban, összpontosításban

 • megismernéd ki vagy valójában, milyen potenciálod van

 •  új, egészséges, önismereten alpuló önazonosságot szeretnél megélni.

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

Szuper, hasznos, baráti, melengető légkörű, és sokat adó volt a mai klub. Nagyon jól éreztem magam, és ahogy ott mondtam is Neked, számomra azt volt nagyon jó látni, hogy hogyan tudod érthetően és gyakorlatiasan rávezetni az embereket ezekre az érzékelésekre. A fókusz és a tudatosítás gyakorlatias, kézzelfogható módszereit hogyan tanítod, és mások erre hogyan reagálnak. Olyan jó volt ezt megfigyelni és megélni! Bennem is sok felismerés zajlott közben, új infók és megélések is érkeztek, sokat kaptam.

Köszönet a tevékenységedért!

Szívesen megyek a következő alkalomra is!

T-F. N.

----

Szuper volt a tegnapi nap! Érdekesek voltak a tapasztalások, kapcsolódások. Kincs vagy! Köszönöm, hogy vezetsz minket új nézőpontok és tapazstalások felé, megmutatod a tudást, ami bennünk van tiszta szívérzékelésből.

Gy. K. I.

----

A tegnapi nap, WOW! Nagyon jól éreztük magunk mindhárman. Egész úton sztoriztunk ki, mit élt meg. Velem csodák történnek, csak ámulok és lubickolok ebben az állapotban. Lehet, hogy ez afféle lehet, amit mesélni szoktál? Amikor a középpontomban vagyok? Minden esetre nagyon élem.
 

K. H.

ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_0542_edited.jpg

A tegnapi nap számomra csoda volt. Megmondom őszintén alig tudtam aludni az éjszaka...
A Human Design nekem és általad, a te szavaidon keresztül azt mutatja, amit mindig is éreztem (tudtam), hogy mennyire különleges világ a miénk, a föld, az emberek, a kapcsolódás mindenhez IS....

Igazából nem is tudom megfogalmazni pontosan, hogy milyen volt tegnap, de azt tudom, csoda világot tártál elénk, és hogy ebből még többet szeretnék megtapasztalni, ismerni és élni ezt a minőséget...

Egész életemben válaszokat kerestem, tudtam, hogy sokkal több van bennünk emberekben, mint amit láttatni merünk a világnak.... talán a Human Design az aminek a segítségével tényleg azzá válhatunk akik mindig is voltunk valójában....

Kíváncsian várom a további Human Design Klubbokat, sőt mindent IS ezzel kapcsolatban, ami közelebb visz ahhoz, hogy megtudjam milyen kincsek rejlenek még itt bennem, bennünk, és mindenkiben...

CS. L.

ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_0542_edited.jpg

Ez a mai találkozó alátámasztotta, amit már rég tudok, de menekültem előle. Félelemből.

Kulcs fontosságú volt amit mondtál az életfeladatról: Nem kellemes kicsit sem, jó mélyre karcol és tele van olyan feladatokkal, amivel
szembe kell nézni.
Hiszen azért bukkan fel újra és újra, mert  szeretne végre integrálódni.

E. E.

----

Én nagyon jól éreztem magam, nagyon sok felismerést kaptam és sokat tanultam. Most kristályosodik ki az utam és mindig megkapom Tőled a helyes irányt.

 

Nagyon köszönöm és szeretnék csatlakozni a Klubhoz.

G. SZ. K.

----

Köszönöm, nagyon jól éreztem magam, igazán érdekes és kijózanító volt ,ami kijött ma életfeladatnak..

 

Szívesen csatlakoznék máskor is. 

P. É.

HD Klub white transparent.png

A Human Design Klubot 2023. decemberében tizenegyen alapítottuk. A Human Design rendszer csodálatos önismereti alapokat biztosít, azonban a passzív ismeretek elsajátításán túl megjelent bennünk egy másik vágy is: tapasztalati úton, a gyakorlatban fejleszteni a velünk született képességeinket. A folyamatos fejlődés jegyében ehhez rendszerességre és támogató közösségre van szüksége mindannyiunknak. Együtt többre vagyunk képesek - ennek a jelentését megtapasztalod a foglalkozásokon.

A klub azoknak való, akik fejleszteni szeretnék az intuíciójukat egy biztonságos, nyitott és barátságos közösségben.

A foglalkozások alkalmával 3 felejthetetlen órát töltünk együtt. Finomérzékelést fejlesztő, játékos gyakorlatokon keresztül segítünk Neked kapcsolódni az intuícióddal.

Itt minden a gyakorlatról szól. 
Mindenkinek működik.
Ha nem hiszed el... megmutatjuk, hogyan
Erről szól a klub. :)

Minden alkalom más téma köré rendeződik, más-más gyakorlatok vannak. Épp ezért nem tudsz ugyanazon az alkalmon kétszer részt venni, sem pótolni azt. Online nem elérhető a foglalkozás és felvétel sem készül. 

FELKÉSZÜLÉS AZ ELSŐ ALKALMADRA

1.png

A Human Design Klubon való részvételhez nem előfeltétel, de érdemes megismerned az energetikád alapjait. Ehhez nyújt alapos segítséget A Human Design Könyv. 

Mit hozzál magaddal?

Tollat, füzetet és egy kis snacket a szünetre. Ne feledd otthon a nyitottságod, a többiről gondoskodunk.

Regisztráció

 

A terem limitált befogadóképessége miatt, szükséges mielőbb lefoglalnod a helyed. A helyszínen nem lesz lehetőséged jegyet váltani. A klub címét e-mailben küldöm meg a regisztrációd után. Biztosítsd a helyed most a következő klub foglalkozásra!

ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
bottom of page