top of page
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_0367.jpg

Ha érzed, hogy több van benned, de nem tudod pontosan mi, vagy hogyan férj hozzá, hogyan műköttesd a veled született képességeid és úgy érzed elérkezett a pillanat, hogy kibontakozz, akkor megtaláltad a Neked való képességfejlesztő programot.

Bemutatkozik:
 
A  HELIX 

 

Képzeld el, hogy milyen lenne az életed, ha éberré válnál a Forrással való kapcsolatodra és magabiztos lennél a vele való kommunikációban? A veled született képességeidhez az érzékenységeden és az önmagaddal való őszinteségeden keresztül vezet az út: ez a csatornázás.


Amikor ezt a képességed tudatosan használni kezded, az életed átrendeződik. Az utadon vagy és lépésről-lépésre azzá válsz, akinek születtél. A megfelelő emberek, lehetőségek, a megfelelő időben jelennek meg az életedben.HOGYAN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED?
Milyen érzés, amikor tudatosan, magabiztosan használod a veled született csatornázó kommunikációs a képességed?
 

 • Új készséget tanulsz, ami által éberré válsz a veled született képességeidre.
   

 • Vezettetettnek érzed magad az életed minden pillanatában. Tiéd lesz azaz életérzés, hogy az élet a tenyerén hordoz és minden érted történik. "Itt és most minden rendben van."
   

 • Megismered a belső utat, ami által képessé válsz hozzáférni a valódi belső erőforrásaidhoz, a Forrásodhoz, a vezettetésedhez és ha lehangolódnál róluk, tudni fogod hogyan tudsz újra visszatérni hozzájuk.
   

 • Éber vagy az Eredendő Énedtől származó segítő üzenetekre. Képes vagy fogadni és értelmezni azokat. Az üzenetek megkönnyítik a mindennapjaidat és Stratégiáddal és Autoritásoddal összhangban mindig a számodra helyes irányba vezetnek.
   

 • Az élet a legmélyebb önismereti játékká válik. Képessé válsz az önreflexióra. Ismered önmagad, tudod ki vagy, mi az életfeladatod, hová tartasz és tudatába kerülsz annak is, éppen milyen kiigazításokat végzel saját magadban.
   

 • Éberré válsz az adott pillanatban jelen lévő működtető erőkre, rendszerlogikákra.
   

 • A Forrásod folyamatos fejlődési és tanulási lehetőséget biztosít számodra. Idővel képes leszel számodra elérhető paradigmaváltó koncepciókat csatornázni a Forrásodból.
   

 • Megszűnik a belső üresség és magány érzete.
   

 • Éberré válsz a belső hangodra és az egód helyett a szívből kezdesz élni. 

tekerés színes.png

KEZDD TISZTA LAPPAL! 
 

Rengeteg ismeretanyag van a világban. Nagy részük téveszmékre és félreértelmezésekre épít. Kérlek, tegyél félre minden előfeltételezést, tapasztalást, tanult koncepciókat a csatornázásról, vagyis mindent, amit tudni vélsz. Amit itt tanulni fogsz, nem az, amire prekoncepciókból következtetni tudsz.

Amikor letesszük a tanult mentális koncepciókat és átkerülünk a "nem tudom" jótékony, üres, teremtő állapotába, akkor megtapasztaljuk a szívérzékelésből, legmagasabb életintelligenciánkból származó abszolút tudást. Ez a tiszta csatornázás első előfeltétele.

 

Ha érzed a belső hívást erre a tanfolyamra, az a jeled, hogy itt a helyed.

Ha sürgető érzést éreztél az elmúlt időben vagy azt, hogy írnod kell (könyvet, verset, novellát...) szintén a belső hangod hívása.

Screenshot 2023-02-21 102344_edited_edited_edited.jpg

A Helix kezdő tanfolyama a benned pulzáló legmagasabb életintelligenciával való, eredendő kapcsolatod tudatosulási folyamata.

 

Vezetett gyakorlatok: élő meditáció, író gyakorlatok, önreflexiós feladatok és közvetített tudásanyag által történik mindez. 

A  TANFOLYAM  FELÉPÍTÉSE

6 hét alatt 6 alkalommal találkozunk élőben, online. A foglalkozások egyenként 2x 1.5 órásak. A világ bármelyik pontjáról be tudsz csatlakozni, akár a tengerparton ülve is. A foglalkozásokról felvételt készítünk és elérhetővé tesszük a csoport számára.

1. alkalom: 2024. július 6., szombat
2. alkalom: 2024. július 13., szombat
3. alkalom: 2024. július 20., szombat
4. alkalom: 2024. július 27., szombat
5. alkalom: 2024. augusztus 3., szombat
6. alkalom: 2024. augusztus  10., szombat

A foglalkozások felépítése: gyakorlat, elmélet és kérdezz-felelek.

A 6 hetes tanfolyam ára: 170.000 HUF (+ 10% áfa és banki költség)

(rendezhető 2 részletben is)
(rendezhető 3 részletben is)

A Helix kis csoportos program, a helyek száma limitált. A regisztráció sorrendjében fogadunk.
A helyedet a részvételi díj megtérítésével biztosítod. 

REGISZTRÁCIÓ: NYITVA (utolsó helyek a 2. induló csoportba)

A tanfolyam eredményei egyénenként változók. Minden résztvevő, a számára elérhető változásokat hozza létre a saját életében, saját felelősségére. Minden vásárlás végleges.

ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
Ott találkozunk fehér.png
bottom of page