top of page
háttér.png

AZ AJÁNDÉKOM NEKED:

Élem a dizájnom! munkafüzet és

1 hónapnyi ajándék Human Design

Tanulócsoport tagság

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál a Human Design könyvnek. Hálaként fogadd szeretettel az ajándék példányod az Élem a dizájnom! Munkafüzetből és az ajándék 1 hónapos tagságot a Human Design Tanulócsoportban. 

Kinek ajánlom?
Mindenkinek, aki szeretne a Human Design által fejlődni. Akinek van Human Design könyve. Mentoroknak, vezetőknek, segítőknek, akik szeretnék hozzértően támogatni másokat Human Design segítségével. Ez az alap, amire építhetsz.

HOGYAN FÉRSZ HOZZÁ?
 

Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az alábbi linken keresztül. A rendszer kérni fogja, hogy add meg a bankkártya adataidat, de nem fogja terhelni a kártyád az első 30 napban. A regisztráció után feljön a link a zárt Facebook csoportunkhoz. Kattints rá és kérd a csatlakozásod. Az admin hamarosan jóváhagyja. Utána a csoport filejai között találod a letölthető Élem a dizájnom! Munkafüzeted.

A regisztrációdtól számított 30 nap után, az előfizetésed Tanulócsoportra megkezdődik. Díja havi 9990 Forint és automatikusan vonja le a rendszer. Az előfizetés bármikor lemondható e-mailben. 

A TANULÓCSPORT AZ A HELY, AHOL A HUMAN DESIGN ÉLETRE KEL.


Ami Tanulócsoport tagként a Tiéd lesz:
 

  • zárt Facebook csoport tagság: a Tanulócsoport segítségével sikerülni fog a fókuszod a Human Design hétköznapi alkalmazásán tartani. Ezzel egyszerűvé és folyamatossá válik a személyes fejlődésed.
     

  • havi zoom hívások: havonta 1x1 órában Lilla online zoom híváson keresztül a hónap témájáról tanít, kérdezz-felelek formában.
     

  • Élem a Dizájnom! munkafüzet  (PDF formátumban): tele célzott gyakorlatokkal, hogy mély energetikai önismeretre tehess szert.
     

  • napi gondolatébresztők, beszélgetésindítók a csoportban: mások történetein keresztül tanulhatsz a különböző energetikai felépítésekről és a saját történeteden keresztül taníthatsz másokat. A közösség tagjai így támogatják egymást.

ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
bottom of page