top of page
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg

PRIVÁT KONZULTÁCIÓ

A konzultációk során Lilla vele született Senselation (közvetítő) képességét alkalmazza: a kliensei mélyebb tudatsíkjairól származó támogató információk felszínre hozására. Ezen keresztül felismerésekkel és konkrét útmutatással szolgál ügyfeleinek.


A FOLYAMAT
 

Minden konzultáció teljesen egyedi és személyre szabott.
Fizikai érintés nélkül, energetikai összehangolódást követően megteremtődik a biztonságos légkör, amiben a megoldás-fókuszú közvetítés létrejön. 
A
 konzultációk telefonon történnek.
Lilla hangján keresztül érkező rezgések energetikai kiigazításokat végeznek az erőtérben.

Amint a Lélek felszabadul az energetikai kiigazítások által, a szívérzékelés felerősödik és megmutatja a pontos utat, a "hogyanokat", melynek Lilla hangot ad. Az ügyfelek számára a megértés és érzés által kitisztul a kép. Ezzel az újonnan nyert tisztánlátással, tisztánérzéssel a kliensei képesek lesznek új energetikai instrukciót adni a saját életüknek.

Ez folyamat adja a "problémák maguktól megoldódnak", "új emberek, lehetőségek érkeznek" élményt.


ÁLTALÁBAN 3 FÉLE TÉMAKÖRBEN KÉRIK LILLA TÁMOGATÁSÁT​

 

1. Vállalkozás Energetikai Tanácsadás
Leggyakrabban vállalkozásbeli elakadásokkal, kérdésekkel fordulnak hozzám. Ezekhez szeretnének útmutató, feloldó jellegű információkat, új paradigmás megértést és energetikai kiigazítást kapni.

A konzultáció során ráhangolódok a vállalkozásra, mint entitásra és kommunikálom a kiigazítandó energetikai minőségeket. Ezek általában nagyon konkrét lépésekben érkeznek, pl. marketingtervben való változtatás, vállalati felépítés módosítása, termékfejlesztési irány, csapatösszetétel... stb.

A megoldás-fókuszú konzultáció elsősorban vállalkozóknak, döntéshozóknak, felsővezetőknek és cég tulajdonosoknak megfelelő.

 

2. Személyes konzultáció

Az 1 alkalmas konzultációk során általában a kliensek hozzák magukkal a személyes életükben felmerülő fő elakadásukat, kérdésüket. Ez a kiindulási pontja a tanácsadásnak, mely során többdimenziós kiigazítások jönnek létre.
 

Vannak olyan kliensek is, akik nem konkrét kérdésekkel, elakadásokkal jönnek, hanem arra kíváncsiak, milyen üzenet érkezik rajtam keresztül személyesen nekik az Égiektől. Ilyenkor általában írott formában érkezik az első közvetítés és utána kerül sor a személyes konzultációra telefonon.

 

3. Személyes Önfeltáró Folyamat

Több alkalmas konzultációs folyamat, mely érinti az összes életterületet, amit a kliens be szeretne vonni a folyamatba.
 

A személyes közvetítés által a kliensek megláthatják a kirajzolódó életfeladatukat és a hozzá vezető egyedi útjukat.

Segítek feltárni az emberi tudatuk eddig feltérképezetlen lehetőségeit. Segítek túllépni az emberi személyiség adta korlátokon, hogy az ügyfelem megélhesse az egyedi képességei nyújtotta határtalan teremtő erőt.A hangomon keresztül érkező elhangzott információk energetikai kiigazításokat végeznek az erőtérben, a gondolkodásmódban és a világnézetben. Így segítem a klienseimet összehangolódni a Felettes Énjükkel, a saját Forrásukkal. Az önkapcsolódási folyamat eredményeképp új, eddig nem ismert szintre lépnek az önismeretben. Az életélményük könnyedebbé, önkifejezésük autentikussá válik.

A konzultációk hozzásegítenek a limitáló gondolatok, érzelmek, hitrendszerek felismeréséhez és energetikai felülírásához. Ezek akadályozzák meg a fejlődésüket, haladásukat és a saját útjuk felismerését.
 

 

A konzultációs folyamat segítségével a klienseim újfajta megoldásokat, lehetőségeket fedeznek fel magukban, ezek a logika és a látásmód fejlődéséhez vezetnek.

 

Klienseim összehangolódnak a saját legmagasabb életintelligenciájukkal, így teljesen új autentikus életélményt képesek létrehozni saját maguk számára.

IDŐPONTFOGLALÁS 

Screenshot 2023-02-24 151251.jpg

Az új ügyfeleket bizalmi alapon és továbbajánlás útján fogadom, szabad kapacitásom függvényében.

Általában 4-8 hetes a várólistám. Amennyire tudom, figyelembe veszem a sürgős eseteket. 

Időpont foglaláshoz a lilla@lillalakos.com e-mail címre írd meg 3 mondatban, hogy miben szeretnéd a támogatásom kérni.

 

Az ennél hosszabb üzeneteket automatikusan törlöm. Másnak (rokonnak, házastársnak...) nem tudsz időpontot foglalni. Aki a változást, könnyedséget szeretné megélni az életében, annak kell a kapcsolatot felvennie velem. Megértésedet köszönöm!

 

bottom of page