top of page
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_0547.jpg

"MI AZ A HUMAN DESIGN?"

A Human Design a szerződés, amit a Lelked kötött az Univerzummal arról, kinek születtél valójában, mit vagy itt megtapasztalni ebben az életidőben és hogyan működik az energetikád.

A Human Design önmagad megértésének tudománya. Egy élvonalbeli személyiségfelmérő eszköz, amely rávilágít az érzelmi, pszichológiai és energetikai felépítésedre. Önismeretet és eszközöket ad ahhoz, hogy összehangolódj az egyedi természeteddel. Egyesíti az ősi bölcsességet - az asztrológiát, az I Chinget, a csakrákat, a Kabbalát - a modern tudománnyal - kvantumfizikával, genetikával. Ez az első ilyen jellegű rendszer. 

A Human Design nem arról szól, hogy megváltoztasd, ki vagy. Arra ad felhatalmazást, hogy az legyél, aki mindig is voltál. Önmagad ismeretének, elfogadásának, önbecsülésed új szintre emelésének eszköze.

Megmutatja, hogy pontosan mitől vagy egyedi és hogyan válik az egyediséged adta különbözőséged a leggyorsabb és legkönnyebb útjává a vágyaid megvalósításának. A személyre szabott útmutatód arról, hogyan érheted el önazonos módon a legmagasabb szinteket életed minden területén (karrier, párkapcsolat, egészség...)

KEZDD ITT!

Kiépítettem Neked egy izgalmas önfelfedező utat. Így a leglogikusabb és legegyszerűbb módon ismerheted meg a Human Design lencséjén keresztül önmagad. A HD egy összetett rendszer, így a fokozatosság és hatékonyság híveként lépésről-lépésre vezetlek ezen az oldalon keresztül.

Bon Voyage!

HD background.png

1. lépés
DÍJTALAN HD LÉLEKTERV KÉSZÍTÉS

Számos helyről díjtalanul le tudod tölteni a HD Chartodat, másnéven HD Profilod vagy Lélekterved. Ehhez a pontos születési adataidra lesz szükséged (év, nap, óra, perc, ország, helyiség)

Itt a két kedvencem:

www.mybodygraph.com
www.geneticmatrix.com

Kattints a "Create a free chart" gombra. 
Töltsd ki a születési adataiddal a megfelelő rubrikákat. 
Voilá!

Olvasd el az "Energytype" és "Profile" melletti szöveget és számot. 
Máris megkapod az Energiatípusod (Manifestor, Manifestor-Generator, Generator, Projector vagy Reflector) és a két számjegyből álló Profil számod (2/4, 5/2...).
Ez a  két információ a kiindulópontod.

2. lépés
SOCIAL MEDIA

Rengeteg inspiráló, közérthető információt tettem és teszek közzé az Instagram és Facebook felületeimen díjtalanul a Human Designról. 
Merülj el benne és önmagadban ;)
Ott találkozunk!

(Tiktokon hamarosan leszek. Addig is bekövethetsz.)

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
Pink Abstract Watercolor Zoom Virtual Background (1).png

3. lépés
HD SZEMÉLYES ENERGETIKAI OLVASÁS

HD olvasás borító.png

Egy több mint 22+ oldalas PDF formátumú, digitális könyv Rólad (vagy a szerettedről, akinek rendeled).

Átfogó útmutató az egyedi energetikádról:
- milyen vezetői minőségekkel rendelkezel,
- hogyan kommunikálsz autentikusan és hatékonyan,
- hogyan érzed magad jól kapcsolatokban,
- hogyan hozol számodra megfelelő döntéseket gyorsan és magabiztosan,
- hogyan alakítasz számodra megfelelő helyzeteket és lehetőségeket...
és még sok minden más.

Gyönyörűen tervezett, egyedileg Neked készül és legkésőbb a megrendeléstől számított 30 napon belül landol az e-mail címeden.

Helix.jpg

4. lépés
HELIX
komplex, csoportos, online energetikai élmény

Szívem csücske ez a haladó program. Azoknak ajánlom, akik szeretnének gyakorlatban megtanulni a személyes energetikájukkal együtt dolgozni és megismerni a saját genetikai felépítésüket. HD szerint, minden évben áthaladunk 64 energiakapun. Ezek az energiák aktiválják a DNS-ünk különböző részeit és leckékkel szolgálnak számunkra, hogy megfejlődhessük az elakadásainkat.

 

A Helix programban megismerjük ezeket az energiaminőségeket és új információkat osztok meg az intuitív csatornámon keresztül ezekről a fejlődési lehetőségekről és a "hogyanokról". A résztvevőket a Helix programban a szívérzékelésükkel való kapcsolódásra és annak használatára gyakorlatban tanítom meg az írás és a meditáció eszközeivel. A résztvevők megtanulják hangolni a saját finom-érzékelésüket és elsajátítják, hogyan tudják a szívérzékelésük segítségével oldani saját magukban az adott energiaminőségekhez tartozó blokkokat.
 

Kéthetente 1.5-2 órára gyűlünk össze zoomon keresztül.
A program 8 alkalmas folyamatot ölel fel.
A foglalkozásokat Lilla vezeti. 

5. lépés
HD OLVASÓ KÉPZÉS
1-es és 2-es szint

 

Pink Abstract Watercolor Zoom Virtual Background.png

 
Szeretnéd megtanulni a Human Designt? HD Olvasóként, Te magad is képes leszel önmagad és mások energetikai elemzésére a HD rendszer segítségével. Az új készségedet beépítheted a saját vállalkozásodba, vezetői képességedet mélyítheted vele, hobbiként, önfejlesztésként és karrierként is kiváló lehetőség.


Jelenleg a várólistára tudsz jelentkezni, hogy elsőként értesülj a részletekről.  

 

HD Olvasó Képzés Várólista
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
bottom of page