top of page
Image by ANIRUDH

HELIX
​Komplex Energetikai Élmény

8 alkalmas, tudatbővülést segítő program azoknak, akik a személyre szabott, DNS-szintű energiafrissítés metódusát szeretnék elsajátítani és megélni.

 

Fejlődési szintlépés a 64 Eredendő Energiaminőség bevonásával

Human Design szerint az Univerzumunknak van egy szívdobogása, egy ritmusa, ami 64 féle energiaminőséget ismétel ciklusonként egy naptári év alatt. A tudatos munka során ezek a külső energiák mind a fejlődésünket inspirálják a különböző életterületeken.


A hanghullám természetű, 64 Eredendő Energiaminőség, szó szerint az életünk alaphangját adja.

A 64  Eredendő Energiaminőséggel való munka hozzásegít

1.) A Veled született képességeid megismeréséhez és fejlesztéséhez.

2.) A Finomérzékelésedre és Szívérzékelésedre való ráhangolódására, fejlesztésre. Így a Felettes Éneddel való kapcsolódás erősödik, tisztul, fogadni tudod az életedre vonatkozó
, számodra igaz információkat. Ezek segítségével kirajzolódik számodra mindig a következő megfelelő lépés.

3.) Az Élet áramlására való ráhangolódáshoz, hogy könnyedséggel haladhasd meg az eléd tárt fejlődési lehetőségeket.

Image by amjd rdwan

EGYEDISÉG

A 64 Eredendő Energiaminőség, 64 féle DNS-aktivációt hoz létre a testünkben, minden egyes évben. A Te DNS-ed is egyedi minőségekkel rendelkezik. Így egyedi aktivációk jönnek benned létre, amik segítik a fejlődésed.

Ezeket a folyamatokat ismered meg részleteiben. Megtanítalak együtt dolgozni az Eredendő Energiákkal a

Helix Programban.

GYORSÍTÓSÁV


A Helix-szel gyorsítósávra teszed a fejlődésed. A közhiedelemmel ellentétben a külső energiákkal nem akkor tudunk együtt dolgozni, amikor elérték a Földet (testünket). Például a Telihold energiáival nem Teliholdkor, hanem előtte 3 nappal és utána 3 nappal tudunk együtt dolgozni. Gondolj bele, ha tudod, hogy háború jön, fel tudsz készülni rá előtte, esetünkben el tudod végezni az energiamunkát, blokkoldásokat. Amikor az esemény történik, csak a megélni tudod. Amikor befejeződött az esemény,  végső lépésként összegezni és önreflexiót tudsz végezni.

A Helixben előre végezzük a munkát magunkon, mielőtt az Eredendő Energiaminőségek aktiválódnak. Így már egy tudatosabb énedet éri a DNS-aktiváció.

 

DNS AKTIVÁCIÓ VS. DNS FRISSÍTÉS


Amikor az Eredendő Energiaminőségek elérik a Földet, automatikusan aktiválják a DNS-ünk egy bizonyos részét. Ezeken az aktivációkon, kivétel nélkül mindannyian átmegyünk. A DNS Frissítés viszont csak akkor jön létre, amikor tudatosan együtt dolgozunk ezekkel az energiákkal. Így lesz egy megújító, transzformáló minősége az aktivációnak.
 

A Helixben a vezetett energetikai foglalkozásokon előre végzed a munkát magadon. Akkor, amikor már az energia úton van, de még nem érte el a Földet. Így, amikor az aktiváció létrejön, már magasabb, energetikailag kiigazított minőségedben, tudatosan éled át. Ezáltal létrejön az energetikai DNS Frissítés.

A foglalkozásokon ezt a felkészülést, energetikai kiigazítást végezzük online, kis csoportban. 

Fejlődés, szintlépés, tudatbővülés =
Tudatos energetikai kiigazítás önmunka által + Eredendő Energiák DNS Aktivációja 

SZÍVÉRZÉKELÉS


Ehhez a fejlődési szintlépéshez a finomérzékelésünket (5 érzékszerven túli érzékelés) és a szívérzékelésünket szükséges fejlesztenünk. A szívérzékelés a szívügyem :) Bővebben ITT olvashatsz róla.

A foglalkozások során a finomérzékelés és a szívérzékelés fejlesztésére használjuk a meditáció és az írás eszközeit. Ezen metódusok használata a foglalkozásokon megadott módon segíteni fog a mentális nyomás csökkentésében és az idegrendszer túlterheltségének enyhítésében is. Holisztikusan fejti ki hatását.

Ha mindez futurisztikusnak hangzik...
Nem érted még, hogyan lehetséges...
Vagy, hogy mi ez pontosan...

Mégis valami megmagyarázhatatlan oknál fogva érzed a hívást...
Bízz magadban, a megérzésedben.

Várlak szeretettel a Helixben!

HELIX PROGRAM

A Helix 8 alkalmas önfejlesztő folyamatot ölel fel.
Kéthetente, kedd esténként kapcsolódunk Zoomon keresztül.
A link mindig aznap érkezik az általad megadott e-mail címre.

Időpontok:

Március 14., 20:30
Március 28., 20:30

Április 11., 20:30
Április 25., 20:30

Május 2., 20:30
Május 9., 20:30
Május 23., 20:30

Június 6., 20:30

 

A foglalkozások egyenként kb. 1.5 órásak. A Zoom Kapcsolódásokat felvesszük.  Így, ha valamelyik időpont nem lenne megfelelő számodra, úgy a felvételt megkapod róla és elérhető lesz számodra a program idejére. 


Egy Helix foglalkozás felépítése két részből áll

1. Elmélet
Energetikai ismertető: bemutatom melyik Eredendő Energiákkal fogunk együtt dolgozni. Tanítások, amiket a következő időszakban létrejövő folyamatról érdemes tudni.

2. Gyakorlat
Közös, vezetett meditációval, közvetítéssel és az írás technikájával végezzük az adott Eredendő Energiaminőségekhez tartozó munkát.

 

 

REGISZTRÁCIÓ

A férőhelyek száma limitált. A regisztráció időrendi sorrendben történik. A regisztrációd a részvételi díj megfizetésével válik véglegessé.

A program teljes ára
CHF 300, ami rendezhető 2x részletben is az alábbi linken keresztül.

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT.
A KÖVETKEZŐ PORTÁLNYITÁSRÓL E-MAILBEN KÜLDÖK INFORMÁCIÓT. 
Várlak szeretettel a következő körben!
ArtsIllustratedStudios_LakosLilla_1042.jpg
Ott találkozunk fehér.png
bottom of page