top of page
HD olvasás borító.png

HD Olvasás Rendelés

Tudod, hogy más vagy, mint mások. Mégis, úgy teszünk, mintha csak egy helyes út lenne a jó dolgokhoz az életben. Ebbe a sémába próbáljuk beletuszkolni magunkat - általában sikertelenül.

 

Ilyenkor válik az életünk nehézzé, keménnyé, boldogtalanná és ekkor érezzük a meghasonulást önmagunkkal.

 

A Lelkünk pedig jelez.
 

Mivel egyedi vagy...

Egyedi utad van a sikerhez.
Egyedi életcélod van.
Egyedi utad van az álmaid megvalósításához.
Egyedi utad van a legnagyobb boldogság és beteljesülés megéléséhez.

 

Pontosan mik ezek az egyedi utak és honnan ismerheted meg őket? Van egy Lelkedbe épített használati útmutatód. Ezt a kézikönyvet hívjuk a HD Személyes Energetikai Olvasásodnak.

 

Amikor az útmutatód szerinti valódi önmagadként viselkedsz az élet elkezd örömtelibbé, könnyedebbé válni, kevesebb ellenállást tapasztalsz és olyan dolgok kezdenek megjelenni az életedben, amikre valóban, lélek-szinten vágysz.

 

A Human Design Személyes Energetikai Olvasásod feltárja előtted, pontosan miben áll az egyediséged? Hogyan vagy más, mint a többi ember? 

Kinek születtél? 
Mi az életed célja?

Mit vagy itt megtapasztalni?

Pontosan hogyan működsz eredendő energetikai összhangodból?

Hogyan hozol gyorsan, hatékonyan számodra megfelelő döntéseket?

Képzeld el...

 

Milyen lenne az életélményed, ha tudnád pontosan, hogyan érheted el a legkönnyebben, leghatékonyabban a kitűzött céljaidat?

Ha ismernéd, hogyan tudod működtetni a személyes energetikád ellenállás-mentesen?

Ha ismernéd a Lelked tervét erre az életidőre? A Lelkedbe írt vágyaidat, az életcélodat? És a hozzájuk vezető, egyedi utad?

Ezekre a kérdésekre ad választ a Személyes Energetikai Olvasásod.

Készenállsz megismerni, hogy kinek születtél?

Screenshot 2023-02-21 102344_edited.jpg

MILYEN ÉRZÉS A SAJÁT HUMAN DESIGN OLVASÁSOD MEGKAPNI?
Elmondják, akik már éltek a lehetőséggel...

"Szeretném neked összefoglalni, mit jelentett a személyes olvasàsom meghallgatàsa.

Olyan az egész, mintha kinyitottam volna mostani Életem könyvét és az Univerzum engedi meglàtni milyen feladatokkal és potenciàlokkal érkeztem. Nem tudtam a döbbenettől eldönteni, hogy sirjak, vagy tàncoljak örömömben attól a mély meghatottsàgtól, ahogyan a lélekterv szentsége és lehetőségei làthatóvà vàlnak.

Az értéke ennek a munkànak felülmúlhatatlan. A tudàs, ami mögötte van, bizonyossàgot ad arra, amit sejtszinten éreztem mindig is. Egyszerűen összerezeg a valósàga a mindennapokkal.

Fantasztikus segítség arra, hogy mi az, amire még fókuszàlni kell, hogy kihozzam magamból, amit megtervezett a lelkem erre az inkarnàcióra.

Lilla SZERETETE és TUDÀSA mindezt egy olyan érthető formàban csatornàzza, hogy alkalmazható kalauz önmagamhoz.

Hatalmas HÀLÀVAL köszönöm ezt a kincseslàdàt😇 és kívànom mindenkinek ezt a libabőrös érzést szeretettel🧡 "

PÉLI ÉVA

"Személyes olvasásom egyszerűen csodálatos volt😍. Ahogy hallgattam mintha a szívemből szólt volna. Teljessen átéreztem és a magaménak érzem🙏. Kívánom, hogy még nagyon sok emberhez eljusson. Te egy csoda vagy❤️. Köszönöm az életnek hogy rád találtam."

 

KNAPP MERCEDES

"Olyan csodában volt ma részem! A Projektornál belémhasított az érzés, hogy  ezt az energetikát élem és hogy mennyire szeretem magam. Szó szerint a magom éreztem a szívcsakrám közepén. Ahogy magam szeretem, olyan volt, mint amikor a gyerekeim felé érzem a szeretetet. Még sosem éreztem ennyire szeretni magamat. Annyira fantasztikus volt."

 

H. Zs.

Még néhány szív melengető fénypont, a privát üzeneteimből

"Szia Lilla! Basszus, elkezdtem az Energiatípusommal! Hihetetlen és folyamatosan libabőrös vagyok! Most már mindent értek, mindenre megkaptam a választ! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!"

"A Generátort végigcsodálkoztam. A 4/6-ot meg végigsírtam. :))) Kezdem érteni az ábrát. Hihetetlen volt a Generátor, de a 4/6-nál kész voltam."

"Annyi felszabadító pillanatot és gondolatot éltem meg. Annyi megkönnyebbülést élt meg a kis lelkem, hogy néhány ponton még meg is könnyeztem. Mintha elmondtad volna, hogy nincs velem semmi baj. Minden normális, amit érzek. Normális a működésem, azzal sincs baj, nem vagyok én rosszul huzalozva."

Pink Abstract Watercolor Zoom Virtual Background (1).png

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan zajlik majd pontosan a Személyes Energetikai Olvasásom?

Az Olvasás megrendelésekor az e-mail címedre érkezik egy PDF az instrukciókkal, hogyan tudod leadni nekem a pontos születési adataidat. A pontos születési adataidra lesz szükségem ahhoz, hogy létre tudjam hozni a HD Lélektervedet (chartod).

Onnantól, hogy megküldted ezeket az információkat 30 nap áll rendelkezésemre, hogy elkészítsem az Olvasásod és elküldjem az e-mailedre a PDF formátumú Olvasásod. Teszem a dolgom: energetikai hangolódást követően elkészítem a személyre szabott energetikai kézikönyved, letöltöm a Lelked útmutatóját erre az életidőre.

Az Olvasásod után minden alap információ a rendelkezésedre fog állni, hogy elkezdhesd a saját HD Kísérleted.

Ez után, ha még mélyebben el szeretnél merülni a HD világában és általa önmagadban, jelentkezhetsz a Helix programba, ahol közösen végezzük az energetikai munkát. Itt mélyebb információkat, eszközöket és gyakorlatot kapsz. Megéled, hogyan működtetheted önazonosan az energetikád és hogyan léphetsz szintet DNS-aktivációk által. Várlak szeretettel!

Ha pedig szeretnél Te is képessé válni HD Olvasásokat készíteni, várlak szeretettek 2023 őszén induló HD Olvasó képzésen.

Ajándékba szeretnék rendelni egy Olvasást. Lehet? Ha igen, hogyan?

Természetesen! :)
Mindenképpen jó megbizonyosodni arról, hogy a megajándékozott érdeklődik az ilyesmik iránt, mielőtt megrendelnéd. Ugyanúgy adod le a megrendelést, mintha a sajátodat rendelnéd meg, csak épp annak a megajándékozott születési adatait kell megosztanod velem e-mailben. Az instrukciók PDF-ben érkeznek az e-mailedre, amint leadtad a megrendelést.

Hol találom a pontos születési időpontom?

Születési anyakönyvi kivonaton sokszor (de nem mindig) megadják. Az anya szüléskor kapott zárójelentésén vagy a baba csuklójára tett karszalagon. Ill. a kórházból lehet jelentést kikérni személyesen, általában kb. 2000Ft.  Érdemes szülőktől érdeklődni, elképzelhető, hogy emlékeznek vagy feljegyezték maguknak valahol. Általában 15-30 perces pontossággal megadott születésiidőnél a "nagy" dolgok nem változnak. Néha pedig 2-3 perc is számít. Ezt le tudod ellenőrizni a www.geneticmatrix.com-on vagy bármelyik HD lélekterv készítő oldalon. Amennyiben szükséged van születési időpont pontosításra, úgy egy erre szakosodott asztrológust javaslok felkeresni.

Milyen pénznemben vannak megadva az árak?

Svájci frank, CHF

Bármilyen valutában lévő bankkártyával tudsz fizetni, ilyenkor kártyás fizetéskor a saját bankod automatikusan váltja át az összeget CHF-re.

Az Olvasáson személyesen jelen kell lennem?

Nem. Csupán a megrendelés után érkező instrukciókat kell követned (leadni nekem a pontos születési adataidat e-mailben.). Az Olvasásod PDF formátumban érkezik az e-mailedre. Mindezt azért, hogy ne vesszen el a pillanatban információ, hanem nyugodtan, az otthonod kényelméből hozzáférhess, vissza tudd olvasni bármikor.

Mi van akkor, ha kérdéseim vannak az Olvasásom előtt/után?


Szuper! Szeretem a kérdéseket! :) A konzultáció nem része a Személyes Energetikai Olvasásodnak. Amennyiben konzultációra van szükséged, úgy e-mailben érdeklődhetsz szabad időpontokról. Ilyenkor megválaszolok bármilyen felmerülő kérdést az Olvasásoddal kapcsolatban, majd sokkal mélyebbre megyünk és meghaladjuk a HD adta kereteket is. Kirajzolódik az utad, új megértésekre lelsz magadban.

Upsz, nem jó születési időt adtam meg... 

Ha ez kiderül, mielőtt elkészítettem a személyes Olvasásod, kérlek írj nekem egy e-mailt a lilla@lillalakos.com -ra és kijavítom a rendszeremben, és annak megfelelően készítem el.

Ha ez az után derül ki, hogy elkészítettem az Olvasásod, nem leszek felelős semmilyen rossz információért, amit megadtál nekem. Ebben az esetben az Olvasásodat újra meg kell rendelned és ezúttal a helyes születési időpontot kell megadnod, majd újra elkészíthessem az Olvasásod.
 

*Nem vagyok felelős helytelen születési idő megadásáért. Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy a születési időd helyesen adtad meg e-mailben. Amennyiben rossz születési időt adsz meg, és az Olvasásod már elkészült, úgy az Olvasásod újra meg kell vásárolnod ezúttal a helyes születési idő megadásával. Amennyiben szükséged van születési időpont pontosításra, úgy egy erre szakosodott asztrológus felkeresését ajánlom.

bottom of page