top of page

HUMAN  DESIGN  OLVASAT  RENDELÉS

HD olvasás borító.png

2. szintű Olvasat, ami a veled született képességek, tehetségek és ajándékok felfedezéséről szól.

 

Mi tartozik pontosan a 2. szintű Olvasatba?*

 • az összes aktív energia kapud, csatornád és
   

 • az energiaközpontjaid  elemzése és értelmezése,
   

 • mindez gyakorlati megközelítéssel: kifejtem, hogy milyen elakadást tapasztalhatsz, amikor az adott tehetséget alacsony szinten használod és azt is, hogy pontosan hogyan, milyen gyakorlat által tudod kiigazítani és ajándékként megélni az energetikai adottságaidat. 

 

Rendelési határidő: 2024. július 30., éjfél

Teljesítési határidő: az Olvasatokat megrendelési sorrendben teljesítem. Mivel a 2-es szintű Olvasatot a legidőigényesebb elkészíteni, előreláthatóan 2024. augusztus és szeptembere folyamán kapod kézhez a Tiéd.

*Az 1-es szintű Olvasatban szereplő információkat nem ismétlem (Energiatípus, Stratégia, Autoritás, Profil). Ehhez ajánlom újra olvasni a Human Design Könyv Rád vonatkozó részeit.

AZ ÉLETED AKKOR VÁLIK NEHÉZZÉ, AMIKOR NEM ÉLED AZ EGYEDISÉGED.

Mivel egyedi vagy...

A számodra önazonos út más, mint mindenki másé.

Egyedi módon működsz.

Egyedi tehetségeid, képességeid vannak. 
Egyedi életcélod van.
Egyedi utad van a sikerhez és az álmaid megvalósításához.


 

NINCS EGYETLEN HELYES ÚT A JÓ DOLGOKHOZ AZ ÉLETBEN:

A SAJÁT UTAD VAN.

Miben áll az egyediséged és hogyan fedezheted fel a veled született képességeid?

 

A Human Design önismereti rendszer pontosan ezeket van itt felfedni számodra. Van egy testedbe-lelkedbe épített térképed, ami megmutatja, eredendően hogyan működsz, minden elleállástól és kondicionálástól mentesen. Ezt a személyes energetikai Testtérképet hozzuk létre a születési adataid alapján.

 

A Testtérképed interpretálom neked egy személyes Energetikai Olvasat keretein belül.
Az Olvasat ez a használati útmutatód az egyedi energetikai térképedhez.

 

Amikor ezek ismeretében valódi önmagadként kezdesz viselkedni megtapasztalhatod, hogy az élet elkezd örömtelibbé, könnyedebbé válni, kevesebb ellenállást tapasztalsz és olyan dolgok kezdenek megjelenni az életedben, amikre valóban, lélek-szinten vágysz.

Ilyen egyszerűen kapsz zöld lámpát az élettől, amikor önmagadként kezdesz élni.

Képzeld el...

 

Milyen felszabadító lenne, ha önfelszabadító ismereteken és gyakorlatokon keresztül megmutatnám, hogyan válnak az erősségeddé azok a részeid, amikről a világ megtanította neked, hogy "nem elég jók", "nem elég szerethetők", "ezek miatt nem leszel boldog és sikeres"?

Milyen lenne az életélményed, ha tudnád pontosan, hogyan érheted el a legkönnyebben, leghatékonyabban a kitűzött céljaidat a saját tehetségeid és képességeidet használva?

Ha ismernéd, hogyan tudod működtetni a személyes energetikád ellenállás-mentesen?


Ezekre a kérdésekre ad választ a 2. szintű Személyes Energetikai Olvasatod.

Készenállsz?

Screenshot 2023-02-21 102344_edited.jpg

MILYEN ÉRZÉS A SAJÁT HUMAN DESIGN OLVASÁSOD MEGKAPNI?
Elmondják, akik már éltek a lehetőséggel...

"Szeretném neked összefoglalni, mit jelentett a személyes olvasàsom meghallgatàsa.

Olyan az egész, mintha kinyitottam volna mostani Életem könyvét és az Univerzum engedi meglàtni milyen feladatokkal és potenciàlokkal érkeztem. Nem tudtam a döbbenettől eldönteni, hogy sirjak, vagy tàncoljak örömömben attól a mély meghatottsàgtól, ahogyan a lélekterv szentsége és lehetőségei làthatóvà vàlnak.

Az értéke ennek a munkànak felülmúlhatatlan. A tudàs, ami mögötte van, bizonyossàgot ad arra, amit sejtszinten éreztem mindig is. Egyszerűen összerezeg a valósàga a mindennapokkal.

Fantasztikus segítség arra, hogy mi az, amire még fókuszàlni kell, hogy kihozzam magamból, amit megtervezett a lelkem erre az inkarnàcióra.

Lilla SZERETETE és TUDÀSA mindezt egy olyan érthető formàban csatornàzza, hogy alkalmazható kalauz önmagamhoz.

Hatalmas HÀLÀVAL köszönöm ezt a kincseslàdàt😇 és kívànom mindenkinek ezt a libabőrös érzést szeretettel🧡 "

PÉLI ÉVA

"Személyes olvasásom egyszerűen csodálatos volt😍. Ahogy hallgattam mintha a szívemből szólt volna. Teljessen átéreztem és a magaménak érzem🙏. Kívánom, hogy még nagyon sok emberhez eljusson. Te egy csoda vagy❤️. Köszönöm az életnek hogy rád találtam."

 

KNAPP MERCEDES

"Olyan csodában volt ma részem! A Projektornál belémhasított az érzés, hogy  ezt az energetikát élem és hogy mennyire szeretem magam. Szó szerint a magom éreztem a szívcsakrám közepén. Ahogy magam szeretem, olyan volt, mint amikor a gyerekeim felé érzem a szeretetet. Még sosem éreztem ennyire szeretni magamat. Annyira fantasztikus volt."

 

H. Zs.

Még néhány szív melengető fénypont, a privát üzeneteimből

"Szia Lilla! Basszus, elkezdtem az Energiatípusommal! Hihetetlen és folyamatosan libabőrös vagyok! Most már mindent értek, mindenre megkaptam a választ! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!"

"A Generátort végigcsodálkoztam. A 4/6-ot meg végigsírtam. :))) Kezdem érteni az ábrát. Hihetetlen volt a Generátor, de a 4/6-nál kész voltam."

"Annyi felszabadító pillanatot és gondolatot éltem meg. Annyi megkönnyebbülést élt meg a kis lelkem, hogy néhány ponton még meg is könnyeztem. Mintha elmondtad volna, hogy nincs velem semmi baj. Minden normális, amit érzek. Normális a működésem, azzal sincs baj, nem vagyok én rosszul huzalozva."

Pink Abstract Watercolor Zoom Virtual Background (1).png

MELYIK  OLVASAT  OPCIÓT  SZERETNÉD?
Válaszd a Neked megfelelőt!

HD olvasás borító.png

OLVASAT

 • 1 írott VAGY hanganyag formájában átadott személyedre szabott Human Design Olvasat. Lilla intuitívan dönt a formátumról.
   

 • Összesen: 69.000 Forint
   

 • Teljesítési határidő: az Olvasatokat megrendelési sorrendben teljesítem. Mivel a 2-es szintű Olvasatot a legidőigényesebb elkészíteni, előreláthatóan 2024. augusztus és szeptembere folyamán kapod kézhez a Tiéd. Csúszás esetén előre értesítelek, hogy mikorra várható.

Részletfizetés esetén az Olvasat a 3x részlet kifizetése után érkezik. A részleteket automatikusan, 30 naponta vonja le a rendszer.​

HD olvasás borító.png

OLVASAT,

30 PERCES KONZULTÁCIÓVAL

Limitált helyek!

Az első 10 regisztrálónak tudom biztosítani ezt a lehetőséget.

 • 1 darab írott VAGY hanganyag formájában átadott, személyedre szabott Human Design Olvasat. Lilla intuitívan dönt a formátumról.
   

 • 30 perces konzultáció, amit az Olvasatod olvasása utáni időpontra teszünk. Előre egyeztetett időpontban, felteheted a kérdéseidet az Olvasatoddal kapcsolatban és praktikus tanácsokat kaphatsz az energetikádra vonatkozóan.
   

 • Összesen: 109.000 Forint
   

 • Teljesítési határidő: az Olvasatokat megrendelési sorrendben teljesítem. Mivel a 2-es szintű Olvasatot a legidőigényesebb elkészíteni, előreláthatóan 2024. augusztus és szeptembere folyamán kapod kézhez a Tiéd. Csúszás esetén előre értesítelek, hogy mikorra várható.

Részletfizetés esetén az Olvasat a 3x részlet kifizetése után érkezik. A részleteket automatikusan, 30 naponta vonja le a rendszer.​

Olvasat anchor
Screenshot 2023-02-21 102344_edited.jpg

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan zajlik majd pontosan a Személyes Energetikai Olvasásom?

Az Olvasás megrendelésekor a megerősítő oldalon megjelenik a pontos információ hogy, hogyan tudod leadni nekem a pontos születési adataidat. A pontos születési adataidra lesz szükségem ahhoz, hogy létre tudjam hozni a Human Design Testtérképedet. Ezen vannak rajta az aktív energiakapuid, csatornáid, központjaid, amiket a 2-es szintű Olvasatban elemzek számodra. 

Miután elküldted az adataidat, megrendelési sorrendben kezdem fel feldolgozni a megrendeléseket.  Teszem a dolgom: energetikai hangolódást követően elkészítem a személyre szabott, 2-es szintű energetikai útmutatódat, melynek középpontjában a tehetségeid állnak.

 

Intuitív módon döntöm el, hogy milyen formátumban készítem el a Tiédet. Vagy írásos PDF formátumú anyagot vagy hanganyagot fogsz kapni az általad megadott e-mail címre.

 

Előreláthatóan 2024. augusztusában és szeptembere környékén kerül az összes megrendelés teljesítésre.

Amennyiben éltél a konzultációs lehetőséggel: miután kézhez kaptad és feldolgoztad az Olvasatodban álló információkat egyeztetünk egy időpontot a 30 perces konzultációs hívásra.

Ajándékba szeretnék rendelni egy Olvasást. Lehet? Ha igen, hogyan?

Természetesen! :)
Mindenképpen jó megbizonyosodni arról, hogy a megajándékozott érdeklődik az ilyesmik iránt, mielőtt megrendelnéd. Ugyanúgy adod le a megrendelést, mintha a sajátodat rendelnéd meg, csak épp annak a megajándékozott születési adatait kell megosztanod velem e-mailben.

A pontos instrukciókat a vásárlást megerősítő oldalon találod. 

Hol találom a pontos születési időpontom?

Születési anyakönyvi kivonaton sokszor (de nem mindig) megadják. Az anya szüléskor kapott zárójelentésén vagy a baba csuklójára tett karszalagon. Ill. a kórházból lehet jelentést kikérni személyesen, általában kb. 2000Ft.  Érdemes szülőktől érdeklődni, elképzelhető, hogy emlékeznek vagy feljegyezték maguknak valahol. Általában 15-30 perces pontossággal megadott születésiidőnél a "nagy" dolgok nem változnak. Néha pedig 2-3 perc is számít. Ezt le tudod ellenőrizni a app.lillalakos.com-on. Amennyiben szükséged van születési időpont pontosításra, úgy egy erre szakosodott asztrológust javaslok felkeresni.

Az Olvasáson személyesen jelen kell lennem?

Nem. Csupán a megrendelés után, a képernyődön feljövő instrukciókat kell követned (leadni nekem a pontos születési adataidat e-mailben.). Az Olvasásod PDF formátumban vagy hanganyagban érkezik az e-mailedre. Mindezt azért, hogy ne vesszen el a pillanatban információ, hanem nyugodtan, az otthonod kényelméből hozzáférhess, vissza tudd olvasni/hallgatni bármikor.

Mi van akkor, ha kérdéseim vannak az Olvasásom előtt/után?


Szuper! Szeretem a kérdéseket! :) Általában az Olvasat értelmezése után felmerülnek kérdések, így azt ajánlom, csapj le az első 10 helyre, amit Olvasat + Konzultációra biztosítok. Legyél benne az első 10 megrendelőben és garantáltan átbeszéljük a kérdéseidet. 

Upsz, nem jó születési időt adtam meg... 

Ha ez kiderül, mielőtt elkészítettem a személyes Olvasatod kérlek, írj nekem egy e-mailt a lilla@lillalakos.com -ra. Kijavítom a rendszeremben, és annak megfelelően készítem el az Olvasatod.

Ha ez az után derül ki, hogy elkészítettem az Olvasatod, nem leszek felelős semmilyen rossz információért, amit megadtál nekem. Ebben az esetben az Olvasatodat újra meg kell rendelned és ezúttal a helyes születési időpontot kell megadnod, majd újra elkészíthessem az Olvasásod.
 

*Nem vagyok felelős helytelen születési idő megadásáért. Kérlek, bizonyosodj meg róla, hogy a születési időd helyesen adtad meg e-mailben. Amennyiben rossz születési időt adsz meg, és az Olvasásod már elkészült, úgy az Olvasásod újra meg kell vásárolnod ezúttal a helyes születési idő megadásával. Amennyiben szükséged van születési időpont pontosításra, úgy egy erre szakosodott asztrológus felkeresését ajánlom.

bottom of page