Légy a változás 21 napos kihívás a doTERRA magyar/hungary FB csoport játékszabályai

Részvételi feltételek:

1. A kihívásban való részvételhez vásárlás nem szükséges. doTERRA termékek vásárlása nem növeli az esélyed a nyerésre. Csak doTERRA - magyar/Hungary facebook csoport tagjai nyerhetnek, akik legalább egy nap résztvesznek aktívan a kihívásban. Aktív részvétel alatt az eredeti poszt megosztását értjük a #légyaváltozás hashtaggel.

2. A játék ideje. Kezdés Augusztus 14. 2017, Vége: Szeptember 2. 2017.

3. Részvétel. Minden nap posztolunk a doTERRA – magyar/Hungary csoportban egy #légyaváltozás posztot. Minden posztban 3 lehetséges tevékenységet mutatunk be, hogyan tudsz résztvenni a kihívásban. Amikor a résztvevő bármelyik opciót megvalósította, a résztvevőnek meg kell osztania, hogy mit csinált egy facebook posztban, amiben használja a #légyaváltozás hashtaget.

A részvétel csak akkor garantált, amennyiben a résztvevő kiposztolja a #légyaváltozás hashtaggel, hogy mit csinált aznap. A játék vége után posztolt posztok nem érvényesek. Posztok, amik betegségeket vagy más “non-compliant” gyógyításról szóló posztok érvénytelenek és ezúttal megkérjük, hogy ne posztolják ill. távolítsák el azokat. Napi több poszt megnöveli az esélyt a nyerésre.

4. Sorsolás/esélyek Szeptember 5-e magasságában kerül sorra a sorsolás, ahol random módon a megfelelő, hashtaggel ellátott posztokból, random módon kiválasztunk 3 nyertest. A nyerteseknek a doTERRA – magyar/Hungary facebook csoport tagjainak kell lenniük, ahhoz, hogy résztvehessenek a sorsolásban. Az esélyek az összes megfelelő, hashtaggel ellátott posztok számától függ. A nyerteseket facebookon keresztül értesítjük. Amennyiben a nyertes egy hét után nem jelentkezik a nyereményéért, úgy új nyertest választunk, random módon. A részvétellel elfogadod a részvételi szabályokat.

5. Nyeremények. Összesen öt (5) nyeremény kerül kisorsolásra. 1 db Deep Blue krém, 2 db doTERRA OnGuard fogkrém, 1 db alvást segítő olajkeverék, 1 db doTERRA Lotion választható olajmintával (megadott választékból). Egy nyertes csak egy ajándékot nyerhet. Az ajándék pénzre nem váltható. A nyeréssel együtt jár, hogy a nyertesekről egy rövid bejelentő posztot írunk, amiért külön kompenzáció nem jár.
 

6. Ez a kihívás nem szponzorált és nincs semmilyen összefüggésben a Facebookkal vagy a doTERRÁval. Felmentjük a Facebook és a doTERRA dolgozóikat bármilyen felelősség alól, ami ezt a kihívást illeti. Helyi jogszabályok érvényesek.

© 2016 by Columbus Digital. I  Work From Wherever Lifestyle Academy

Terms & Conditions I Privacy Policy I Earnings Disclaimer

  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
GUEST BLOGGING
WRITE FOR US

From last corporate day to $5k month
 

How to get a steady income as a VA

 

The 50 best websites to find online jobs

Access to the private FB Group
 

It's FREE!

It's FREE!